Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Zadej e-mail pro zasílání novinek

Veganská Maya - alternativa bez vajec a bez sóji

  1. Úvod
  2. Potraviny, alternativy, BIO
  3. Ochucovadla a sladidla
  4. Cukr
  5. Cukr kokosový 250 g BIO COUNTRY LIFE

Cukr kokosový 250 g BIO COUNTRY LIFE

Cukr kokosový jemný v biokvalitě. Kokosový cukr je vyroben ze sladkého nektaru z květů kokosové palmy, proto nemá kokosou chuť ani vůni jak si mnozí m... celý popis
Dostupnost
Skladem
64 Kč
56 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:175-003
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Cukr třtinový tmavý 500 g COUNTRY LIFE
    43 Kč
    37 Kč bez DPH
    43 Kč
    37 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • Novinka
    Šťáva třtinová sušená Panela 500 g BIO PROVITA
    59 Kč
    51 Kč bez DPH
    59 Kč
    51 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
    • TOP produkt
    Cukr třtinový přírodní Bio 500 g BioNebio
    29 Kč
    25 Kč bez DPH
    29 Kč
    25 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Cukr třtinový Demerara 1 kg PROVITA
      49 Kč
      43 Kč bez DPH
      49 Kč
      43 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Cukr ovocný fruktóza 500 g PROVITA
        49 Kč
        43 Kč bez DPH
        49 Kč
        43 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Cukr kokosový 400 g BIO PROVITA
          87 Kč
          76 Kč bez DPH
          87 Kč
          76 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
          Popis produktu

          Cukr kokosový jemný v biokvalitě. Kokosový cukr je vyroben ze sladkého nektaru z květů kokosové palmy, proto nemá kokosou chuť ani vůni jak si mnozí myslí, ale příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Kokosový cukr má přirozenou hnědou barvu.

          Kokosový cukr je 100% organické, nerafinované, nefiltrované, nebělené přírodní sladidlo, které neobsahuje konzervační látky. Má příjemnou karamelovou chuť. Používá se na slazení čehokoliv jako náhrada za klasický cukr. Výborný ke slazení kávy, čaje.

          Pokud bychom měli kokosový cukr zařadit na škálu všech nám známých sladidel, asi bychom jej umístnili na úroveň kvalitního medu.

          Kokosový cukr má nižší glykemický index (GI35) než třtinový cukr a sirup z agáve. Přesto není vhodné to s ním přehánět.

          Má optimální energi a výživovou hodnotu v rámci zdravého životního stylu.

          Studie ASEAN Food Journalu rozebrala kokosový cukr na jednotlivé složky a výsledkem bylo:

          • 71% sukrózy (sacharóza čili stolní cukr)
          • 3% čisté glukózy
          • 3% čisté fruktózy.

          Podtrženo sečteno, kokosový cukr obsahuje kolem 78% “cukrů” jako takových a zbylých 22% tvoří právě výše zmíněné minerály a fytonutrienty.

          Výroba kokosového cukru: Světlá sladká tekutina, která po naříznutí z květu vyteče, se několik hodin vaří, aby zhoustla a zkaramelizovala. V této fázi se cukr balí do lahviček a prodává (jde o hustý hnědý sirup), anebo se ještě suší. Vznikají tak drobné hnědé krystalky podobné třtinovému cukru. V této formě můžete najít kokosový cukr nejčastěji.

          Složení: kokosový cukr*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

          Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.

          Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1 633 kJ / 390 kcal; tuky: 1,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 96,6 g; cukry: 95,8 g; bílkoviny: 1,67 g; sůl: 0,42 g.

          Návod k přípravě: K přímé spotřebě.

          Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 60 %.

          Zemědělská produkce: Indonésie
          Distributor/Balení:
           Česká republika
          Country Life s.r.o.
          Nenačovice 87
          266 01 Beroun 1

          Přední značky e-shopu

          Kde nás najdete

          Revoluční 164
          Stráž pod Ralskem, 471 27

          Kontakty
          PRO ZDRAVÍ A RADOST
          Josef Verzich
          Josef Verzich
          (Po-Pá, 8-17 hod.)