Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Zadej e-mail pro zasílání novinek

Veganská Maya - alternativa bez vajec a bez sóji

  1. Úvod
  2. Potraviny, alternativy, BIO
  3. Mix B Bread 1 kg SCHAR

Mix B Bread 1 kg SCHAR

Sypká směs bez lepku na pečivo a kynuté těsto. Bez problémů zhotovíte těsto na pizzu, rohlíky, housky, chléb, vhodná je také na kynuté těsto a vše s k... celý popis
Dostupnost
Vyprodáno, nedostupné u dodavatele
117 Kč
106 Kč
bez DPH
Není k dispozici
Číslo produktu:227-022
Hlídat cenu / dostupnost
Popis produktu

Sypká směs bez lepku na pečivo a kynuté těsto. Bez problémů zhotovíte těsto na pizzu, rohlíky, housky, chléb, vhodná je také na kynuté těsto a vše s kvasnicemi.

Bez lepku, bez laktózy, bez vajec, bez GMO, bez mléka, bez arašídů, bez droždí a histaminu, bez měkkýšů a korýšů.

Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), přírodní rýžová mouka 3,8%, čočková mouka 3,6%, dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; jedlá sůl.

BEZ LAKTÓZY(Laktóza<0,007g/100g). Obsah gluténu < 20mg/kg.

Alergeny: Může obsahovat stopy sóji.

Výživové hodnoty na 100 g: Energetická hodnota: 1 475 kJ / 368,75 kcal; tuky: 0,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 80 g; cukry: 1,4 g; vláknina: 4,4 g, bílkoviny: 2,7 g, sůl: 0,83 g.

Skladování: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal

Tip na přípravu hranatého chleba

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.

Přísady: 500g „Schär Mix B“, 10g sušených kvasnic nebo 10g čerstvých, 500ml vlažné vody, 6g oleje, 8 g soli.

Příprava: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet.

Přední značky e-shopu

Kde nás najdete

Revoluční 164
Stráž pod Ralskem, 471 27

Kontakty
PRO ZDRAVÍ A RADOST
Josef Verzich
Josef Verzich
(Po-Pá, 8-17 hod.)