- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Mandle ve skořici
Mandle ve skořici
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Mandle ve skořiciSkladem335 Kč291 Kč bez DPH
Mandle v mléčné čokoládě obalené ve skořici. Další oblíbená pochoutka, neboť jsou to mandle a mandle jsou snad nejvíce konzumované suché plody vůbec. Tyto křupavé mandle jsou obaleny v jemné mléčné holandské čokoládě a pro spestření podobných pochoutek jsou posypány skořicí.
Výtečná kombinace pro mlsání, ale i jako součást dárkových balíčků a košů. Můžete je však darovat jen tak v sáčku nebo malé krabičce jako malou pozornost. Nikoho neurazíte neboť jsou vážně skvelé a kdo by měl obavy z hořkosti skořice, tak tu v chuti nenaleznete. Kombinace mandle, sladké čokolády a skořice se v ústech smíchají a vy ucítíte pouze čokoládovo mandlovou a skořicovou chuť bez hořkosti.
Složení: mléčná čokoláda 67 % (cukr 48,5%, sušené MLÉKO (LAKTÓZA) 16%, kakaová hmota 15,5%, kakaové máslo 14%, sušená syrovátka (LAKTÓZA, MLÉKO) 5%, emulgátor E322 (SÓJA) 0,5%, přírodní vanilkové aroma 0,5%), jádra sladkých MANDLÍ 30% (MANDLE 98%, rostlinný tuk (slunečnicový) 2%, mletá skořice 2%, leštidla (glukózový sirup, emulgátor E 414 (arabská guma) 1%).
Alergeny: Obsahuje mandle, mléko, sóju, laktózu a může obsahovat stopy lepku, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, oxidu siřičitého, arašídů a jiných suchých skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2 256 kJ, 541 kcal, tuky: 34,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 12,2 g, sacharidy: 44,5 g z toho cukry: 40,6 g, bílkoviny: 10,7 g, sůl: 0,14 g.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: skladujte při teplotě 15 - 18°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody – mandle v čokoládové polevě.
Země původu: Holandsko
Distributor: Česká republika
PERUN - OŘECHY s.r.o.,
Pšenčíkova 797/3,
142 00 Praha 4