- Úvod
- Zdravé potraviny
- Mandle mix polevy
Mandle mix polevy
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Mandle mix polevySkladem36 Kč31 Kč bez DPH
Mandle třikrát jinak, máte chuť na mléčnou či hořkou čokoládu nebo by jste raději jogurt? Jedno balení vám splní všechny tři druhy polevy najednou. Mandle můžete také darovat jako malou pozornost těm, kteří mandle v polevě milují stejně jako vy.
Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách.
Při pravidelné konzumaci mandle pomáhají snižovat cholesterol a riziko infarktu, pozitivně ovlivňují mozkovou činnost a zvyšují elasticitu kůže.
Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.
Země původu: Velká Británie
Složení: mix čokoládových polev bonnerex 69 % (poleva z hoŕké čokolády (cukr, rostlinný tuk palmový, kakao 10,23 %, syrovátka z mléka, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak), poleva z bílé čokolády (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma,šelak), čokoládová poleva bonnerex (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao 2,5 %, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak)), mandle 31 %.
Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné, sezamová semena a výrobky z nich.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2 351 kJ / 565 kcal, Tuky 36,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 13,4 g, Sacharidy: 48,8 g z toho cukry: 42,1 g, Bílkoviny: 8,4 g, Vláknina 5,4 g, Sůl: 0,2 g.
Použití: k přímé spotřebě.
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody – mandle v čokoládové polevě.