- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Kešu v tiramisu
Kešu v tiramisu
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Kešu v tiramisuSkladem335 Kč291 Kč bez DPH
Chuť tiramisu zná snad každý, zákusek i dezert mají nezaměnitelnou sladkou a smetanovou chuť s tóny kakaa. Takové jsou i tyto kešu oříšky, které dávají této pochoutce ještě větší jemnost a lehkou křupavost kešu, protože nejsou tolik tvrdé tak jako například mandle.
Kešu ořechy jsou plodem tropického ledvinovníku západního, který plodí kešu jablka, kdy z každého jablka se urodí pouze jeden kešu ořech v pevné skořápce. Sklizeň se provádí ručně a při zpracování je nutno dbát na šetrnost, jelikož kešu jádra jsou velice křehká. Skutečnost, že se pěstují jen v oblastech s tropickým podnebím, zvyšuje nejen jejich atraktivnost, ale i cenu.
Složení: bílá čokoláda 67 % (cukr 52,5%, kakaové máslo 24,5 %, sušené MLÉKO (LAKTÓZA) 15%, syrovátka (MLÉKO) 7%, emulgátor E322 (SÓJA) 0,5%, přírodní vanilkové aroma 0,5%), KEŠU 30% (KEŠU 98%, rostlinný tuk (slunečnicový) 2%), glukózový sirup, aroma, hořká čokoláda 0,5% (cukr 49%, kakaová hmota 39,5%, kakaové máslo 11%, emulgátor: E322 (SÓJA) 0,5%, přírodní vanilkové aroma 0,3%, leštidla: E904 (šelak), E414 (arabská guma).
Alergeny: kešu ořechy, sóju, mléko, laktózu a může obsahovat stopy lepku, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, arašídů, jiných suchých skořápkových plodů a oxidu siřičitého.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2290 kJ, 549 kcal, tuky: 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 14,7g, sacharidy 52,3 g z toho cukry 44,1 g, bílkoviny 7,6 g, sůl 0,19 g.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: skladujte při teplotách 15-18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 60 % a chraňte před přímým slunečním zářením!
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody – kešu v čokoládové polevě.
Země původu: Holandsko
Distributor: Česká republika
PERUN - OŘECHY s.r.o.,
Pšenčíkova 797/3,
142 00 Praha 4