- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Mandle v hořké čokoládě
Mandle v hořké čokoládě
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Mandle v hořké čokoláděSkladem175 Kč152 Kč bez DPH
Neoblíbenější kombinace kvalitní holandské hořké čokolády a celých mandlí. Mandle v čokoládě patří bezesporu k nejoblíbenější pochoutce a zdá se, že jen tak tomu nebude jinak. Existuje spousty ořechů v čokoládových polevách a jsou vynikající, ovšem mandle v kombinaci s jemnou hořkou čokoládou se trvale drží na prvních příčkách podobných pochoutek.
Složení: hořká čokoláda 68 % (cukr 49%, kakaová hmota 39,5%, kakaové máslo 11%, emulgátor E322 (SÓJA) 0,3%, přírodní vanilkové aroma 0,3%), jádra sladkých MANDLÍ 30% (MANDLE 98%, rostlinný olej (slunečnicový) 2%), glukózový sirup 1,6%, leštidla: E 414 (arabská guma), E904 (šelak) 0,4%.
Alergeny: Obsahuje mandle, sóju a může obsahovat stopy lepku, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, mléka, laktózy, oxidu siřičitého, arašídů a jiných suchých skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2310 kJ, 556 kcal, tuky: 38,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 14,8 g, sacharidy: 38,8 g z toho cukry: 34,9 g, bílkoviny: 9,4 g, sůl: 0,01 g.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: skladujte při teplotě 15 - 18°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody – mandle v čokoládové polevě.
Země původu: Holandsko
Distributor: Česká republika
PERUN - OŘECHY s.r.o.,
Pšenčíkova 797/3,
142 00 Praha 4