- Úvod
- Zdravé potraviny
- Mandle v hořké čokoládě
Mandle v hořké čokoládě
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Mandle v hořké čokoláděSkladem39 Kč34 Kč bez DPH
Neoblíbenější kombinace kvalitní holandské hořké čokolády a celých mandlí
Mandle v čokoládě patří bezesporu k nejoblíbenější pochoutce a zdá se, že jen tak tomu nebude jinak. Existuje spousty ořechů v čokoládových polevách a jsou vynikající, ovšem mandle v kombinaci s jemnou hořkou čokoládou se trvale drží na prvních příčkách podobných pochoutek.
Složení: Hořká čokoláda 68 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor E322 (SÓJA), přírodní vanilkové aroma), jádra sladkých MANDLÍ 30%, leštidla: E 414 (arabská guma), E904 (šelak) 0,73%, cukr 0,63%, glukózový sirup 0,63%.
Alergeny: mandle, sója a může obsahovat stopy lepku, pšenice, žita, ječmene, ovsa, špaldy, mléka, laktózy, oxidu siřičitého, arašídů a jiných suchých skořápkových plodů.
Země původu: Holandsko
Použití: k přímé spotřebě.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2232,2 kJ, 533 kcal, tuky: 37,9 g z toho nasycené mastné kyseliny: 15,1 g, sacharidy: 37,8 g z toho cukry: 34,3 g, bílkoviny: 9 g, sůl: 0,01 g.
Skladování: skladujte při teplotě 15 - 18°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Legislativní zařazení: suché skořápkové plody – mandle v čokoládové polevě.