- Úvod
- Zdravé potraviny
- Wheaty kebab gyros vegan 200 g
Wheaty kebab gyros vegan 200 g
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Wheaty kebab gyros vegan 200 gSkladem149 Kč130 Kč bez DPH
Veganské, organické, Bio kebab gyros kousky, jsou chlazené a vakuově baleny. Hlavní složkou je seitan, cibule, koření a slunečnicový olej. Řada výrobků Wheaty, jsou chutné a vysoce kvalitní alternativy k pokrmům z masa.
Vhodné pro vegany a všechny, kteří maso omezují. Rovněž vhodné pro dietu a zdravý životní styl.
Hotové jídlo podle řeckého stylu připravené smažením. Toto lahodné křupavé potěšení splňuje všechna očekávání. Podávané s česnekovou omáčkou je středomořským snem.
Bez laktózy, bez vajec a super-chutné! Pšeničné výrobky jsou obecně vhodné pro zmrazení a rozmrazování. Po rozmrazování však znovu nezmrazujte.
Hmotnost: 200 g
Složení: seitan * (voda, WHEAT protein *) 78%, kvalitní slunečnicový olej *, cibule *, koření * (obsahuje CELER * a HOŘČICE *), kamenná sůl, kvasnicový extrakt *, zahušťovací činidlo *. * = certifikované organické
Návod k přípravě: Hotový pokrm k přímé konzumaci bez nutnosti tepelné úpravy. Můžete ohřát, krátce osmažit na oleji nebo pečte v troubě.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 993 kJ/ 237 kcal, Tuky 12,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g, Sacharidy 5,0 g z toho cukry 1,5 g, Bílkoviny 26,4 g, Sůl 1,9 g.
Skladování: Chladírenský polotovar: skladujte v chladu cca 5°C, po otevření spotřebujte co nejdříve.
Zemědělství EU / Zemědělství mimo EU
ekologického řízení: DE-ÖKO-003
výrobce: TOPAS GmbH, Dreifürstensteinstr. 1-3, D-72116 Mössingen, Německo
Wheaty od začátku až po současnost
1980 - Klaus Gaiser se naučil umění Tofu a Seitanu při studiu v zahraničí ve východní Asii v 70. letech. V Německu začíná vyrábět tofu.
1990 - Podnikání začíná v obývacím pokoji Gaiserových. Později se výroba přesune do místnosti o velikosti 400 čtverečních stop v rodinném domě. Mezerník s občerstvením se ukáže jako obrovský první úspěch. Imitace německé masové speciality, Landjäger, veganské občerstvení mají "raketový start", jak Gaiser vzpomíná dnes. On zasáhl nervy: Mezerník se stává hitem na rostoucí veganské scéně v Německu. Zatímco se značka výrazně změnila, výrobky stále vypadají a chutnají jako v prvních letech!
1993 - Po desetiletí průkopnického tofu v Německu zahájil Klaus Gaiser nový podnik TOPAS se zaměřením na alternativní maso na bázi Seitanu. Přizpůsobení společnosti Seitan západním vkusům je filozofií od začátku.
2000 - Na přelomu tisíciletí vidí společnost výrazný nárůst. V září se společnost TOPAS přestěhuje do vlastních obchodních čtvrtí v Mössingen-Öschingenu. Krize BSE vyvolává výbuch poptávky po organických, vegetariánských a veganských produktech - problémy s konzumací masa v průmyslovém měřítku se pomalu plouží do veřejného povědomí.
2011 - Společnost přechází do ještě větších prostorů v centru města Mössingen, městečka v jižním Německu. Společně se svou ženou, Sanni Ikola-Gaiser, vytvořil Klaus Gaiser rodinný podnik, který nyní prodává své výrobky prakticky v každé ekologické prodejně v Německu a v mnoha obchodech po celé Evropě. Zakladatel je stále osobně zodpovědný za vývoj produktu, pracuje v bývalém řeznictví, přestavěném na veganskou laboratoř a experimentální kuchyň.