Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Zadej e-mail pro zasílání novinek
  1. Úvod
  2. Zdravé potraviny
  3. Tofu Uzené cca 200 g Sunfood

Tofu Uzené cca 200 g Sunfood

Tofu uzené je vyrobené ze sójových bobů, vysráženo pomocí mořské soli NIGARI a vyuzené speciální technologií. Použití k přímé spotřebě, na smažení, du... celý popis
Dostupnost
Skladem
34 Kč
30 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:218-261
Výrobce:Sunfood
Popis produktu

Tofu uzené je vyrobené ze sójových bobů, vysráženo pomocí mořské soli NIGARI a vyuzené speciální technologií. Použití k přímé spotřebě, na smažení, dušené, do salátů, pomazánek, krémů, majonéz, na obložené chleby nebo do různých specialit.

Co je tofu?
Bílá kostka, která v mnoha lidech vyvolává odpor, protože nemá chuť, ano, nemá, proto je tofu natural určeno jako základí surovina k dalšímu dochucení a přidávání do různých již ochucených pokrmů. Existuje řada variant, které chutnají již po vybalení například uzené.

Tofu ochlazuje, proto se lépe hodí do teplejších dnů. V zimě ho upravujte, smažte, zapékejte, ale nejezte ho každý den.

Na českém trhu je celá řada výrobců tofu, proto není tofu jako tofu. Tofu označené bio, bude mít jinou konzistenci než klasické ne-bio.

Balení obsahuje 1 ks kostku, kdy je váha u každého výrobku rozdílná, proto je cena počítána ze 169,- Kč za 1 kg. Cenu v objednávce upravíme dle skladove dostupnosti váhy za 1 ks.

Země původu: Česká republika. Sunfood

Složení: sója, mořská sůl NIGARI, shoyu, slunečnicový olej.

Výživové hodnoty průměrně ve 100 g: Energie 151 kcal/631 kJ, Bílkoviny 16,5 g, Sacharidy 3,4 g z toho cukry 1,2 g, Tuky 7,9 g z toho nasycené 1,7 g, nenasycené, neuvedeno, Vláknina, neuvedeno, Sůl, neuvedeno g

Základem chutného tofu je kvalitní sója. Sójové boby se umyjí, namočí se na několik hodin do vody, aby nabobtnaly. Následně se boby rozmixují i s vodou, v níž byly namočeny. Vznikne jemná kaše, která se následně vaří. Po chvíli vaření přijde na řadu pasírování, oddělení mléka a pevné složky – okary.

Srážení je jedna z nejdůležitějších věcí při výrobě tofu, sójového sýru. Tradičním srážedlem je sůl z mořské vody. Tofu se následně uloží do speciální nádoby a zatěžká se, čímž se z něj vytlačí přebytečná voda. Zátěž a doba působení určí konečnou konzistenci tofu, zda bude měkké nebo tvrdé. Po tom všem se nařeže na kousky a dá se vychladit do nádoby s vodou.

Přední značky e-shopu

Kde nás najdete

Revoluční 164

Stráž pod Ralskem, 471 27

Kontakty
Zákaznická podpora Josef Verzich
Zákaznická podpora Josef Verzich
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.