- Úvod
- Zdravé potraviny
- Bezlepkové potraviny
- Pomazánky a paštiky Patifu
- Pomazánka cibulová veganská 100 g
Pomazánka cibulová veganská 100 g
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Pomazánka cibulová veganská 100 gSkladem27 Kč23 Kč bez DPH
Velmi chutná rostlinná pomazánka s cibulí, která je svým složením vhodná pro vegetariány, vegany, bezlepkovou dietu, diabetiky a pro všechny, kterým není jejich zdraví lhostejné.
Pomazánka je vyrobena z přirozeně bezlepkových a přírodních surovin - cibule, sóji, bramborového škrobu a koření.
Pomazánka má hladkou, jemnou a krémovou konzistenci, která se snadno roztírá a zároveň drží pěkně upravená, tak jak ji naneseme na pečivo. Chtěli by jste mít z pomazánky varhánky na pečivu, budou držet, z jednohubek pomazánka nebude padat ani stékat a nebude špatně vypadat ani na teplém toustu.
Skvěle se hodí v kombinaci s kvalitním pečivem a zeleninou na přípravu snídaní, svačin nebo pohoštění. Vhodná pro všechny a při redukční nebo bezlepkové dietě, pro vegetariány, vegany a diabetiky.
Výhody pomazánky Druid
- rostlinného původu - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
- bez lepku - zaručeně bez obsahu lepku
- bez přidaného cukru - není přislazeno cukrem, může obsahovat přirozeně vyskytující se cukry
- bez mléka a laktózy - neobasuje mléko ani jiné mléčné výrobky (sýr, máslo, smetanu, jogurt, syrovátku)
- bez konzervantů, chemických barviv a aromat
Země původu: Česká republika. Druid
Hmotnost: 100 g
Složení: pitná voda, řepkový olej, cibule 20% hm., sója, zahušťovadla: bramborový škrob, E 1422; sůl jedlá, cibule, rajčatový protlak, aroma, koření a extrakty koření, dextróza, želírující látka: karagenan; antioxidanty: kyselina askorbová, E 316; kvasniční extrakt..
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1 073 kJ / 256 kcal; tuky: 23 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 7,5 g; cukry: 2,9 g; bílkoviny: 2,9 g; sůl: 1,6 g
Skladování: Skladujte v 2-27 °C, po otevření spotřebujte co nejdříve.
Legislativní zařazení: Sterilovaný rostlinný výrobek - konzerva