Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Zadej e-mail pro zasílání novinek



Rýžové noky bez lepku 500 g LA BONTÁ

Rýžovo bramborové bezlepkové noky, můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu například k omáčkám nebo k masu ... celý popis
Dostupnost
Skladem
58 Kč
50 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:202-063
Výrobce:Pastifico Bolognese
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Bramborové noky 500 g  LA BONTÁ
    43 Kč
    37 Kč bez DPH
    43 Kč
    37 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Celozrnné noky 500 g LA BONTÁ
      38 Kč
      33 Kč bez DPH
      38 Kč
      33 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Bramborové mininoky 500 g LA BONTÁ
        39 Kč
        34 Kč bez DPH
        39 Kč
        34 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Rýžové noky s pohankou bez lepku 500 g LA BONTÁ
          84 Kč
          73 Kč bez DPH
          84 Kč
          73 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
            Bramborové noky bez lepku 500 g Bontá
            77 Kč
            67 Kč bez DPH
            77 Kč
            67 Kč bez DPH
            Skladem
            ks
            Popis produktu

            Rýžovo bramborové bezlepkové noky, můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu například k omáčkám nebo k masu se zelím.

            Balení je rozděleno na 2 boxy.

            Složení: Rýžová mouka 60%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.

            Hmotnost: 500 g.

            Země původu: Itálie

            Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 715 kJ/168 kcal, Tuky: 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g, Sacharidy: 37,9 g z toho cukry: 0,1 g, Vláknina 0,6 g, Bílkoviny: 3 g, Sůl: 0,63 g.

            Alergenní informace: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.

            Návod k použití: Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vaříme další 2 minuty a poté scedíme.

            Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.

            Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.

            Skladování: Uchovejte v chladu a suchu při teplotě do 24°C, daleko od teplených zdrojů. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Obal nepropichujte.

            Přední značky e-shopu

            Kde nás najdete

            Revoluční 164

            Stráž pod Ralskem, 471 27

            Kontakty
            Zákaznická podpora Josef Verzich
            Zákaznická podpora Josef Verzich
            (Po-Pá, 8-17 hod.)
            Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
             
            Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.