Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Zadej e-mail pro zasílání novinek

Veganská Maya - alternativa bez vajec a bez sóji

  1. Úvod
  2. Víno, Kitl a delikatesy
  3. Kitl bylinná vína a sirupy
  4. Horký Syrob Jablko se skořicí 500 ml KITL

Horký Syrob Jablko se skořicí 500 ml KITL

Český poctivý limitovaný Syrob Horký Kitl Jablko se skořicí krásně voní a příjemně zahřeje. Skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických n... celý popis
Dostupnost
Skladem
139 Kč
121 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:260-038
Hlídat cenu / dostupnost
Popis produktu

Český poctivý limitovaný Syrob Horký Kitl Jablko se skořicí krásně voní a příjemně zahřeje. Skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů. Je hustý a chuťově vynikající sirup, vyrobený z jablečného koncentrátu, jablečného pyré a skořicového extraktu. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrábí se za studena, aby si zachoval zdraví prospěšné látky.

Syrob Jablko se skořicí je vhodný k přípravě horkých nealkoholických i alkoholických nápojů.

Horký Syrob Jablko se skořicí si můžete uvařit přímo do origáního hrnku Kitl>>

Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.

Recepty a nápady přímo od Kitl

  • Horké jablko se skořicí: Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8.

  • Veselé Jablko:Kitl Syrob Jablko se skořicí zalijeme horkou vodou v poměru 1:8, přidáme 2 cl kvalitního alkoholu (calvadosu, vodky nebo bílého rumu). Ozdobíme skořicí a jablkem.

  • Jablečná poleva na palačinky: Nakrájíme jablko na kostičky a podusíme. Jakmile pustí šťávu, přidáme Syrob Jablko se skořicí (50-100 ml), mletou skořici a dusíme cca 3 min. Naplníme palačinky jablky, ozdobíme šlehačkou a jablečnou šťávou.

Proč si koupit syrob značky Kitl?

Syrob je pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma s velkým nepořádkem, spotřebou elektřiny a mnohdy se ani nepovedou nebo uskladněné zakalí. Kitl nabízí druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.

Všechny Syroby Kitl jsou stáčeny do skleněných lahví, které jsou obaleny papírem, který nejen lahev zdobí Retro stylem, ale papír také zamezuje průniku světla do lahve, což má pozitivní vliv na trvanlivost kvality těchto vyjímečných Syrobů - sirupů. Papír také zamezí klouzání pokud máte mokré nebo vlhké ruce.

Co vlastně Syroby jsou?

Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v Bio kvalitě, syroby z ovocné řady pak obsahují vysoký podíl ovocné složky. Rostliny se zpracovávají za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.

Proč název Syrob?

Název Syrob vznikl objevením starého receptu "Syrob z černobejlí" a tak se firma Kitl rozhodla takto nazvat i svůj první výrobek - Syrob - sirup na přípravu limonády.

Složení: cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12 %), jablečné pyré (6 %), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Dávkování: Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8.

Ostatní informace: Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna není na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky <0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny <0,5 g, sůl <0,01 g.

Vyrobeno/Baleno: Česká republika
Kitl s.r.o. Pasířská 3299 / 60
466 01 Jablonec nad Nisou

Firma Kitl je výrobce prvotřídních nápojů - sirupů, medicinálních vín a medovin. V této činnosti se inspiruje léčitelskou i duchovní činností po slavném doktoru Kittelovi. Firma je z jablonce nad Nisou v libereckém kraji.

Jan Josef Antonín Eleazar Kittel

Narodil se v Šumburku (dnes Krásná *) 3. února 1704 a dne 13. února byl pokřtěn v kostele ve Bzí.

Málokterá postava je opředena tolika mýty a pověstmi jako Jan Josef Antonín Eleazar Kittel, slavný lékař a léčitel z pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Říkalo se mu všelijak, „Faust Jizerských hor“, „severočeský Faust“, „černokněžník ze Šumburku“, „ďáblův doktor“…. Za všemi těmi to přízvisky se skrývá postava věhlasného ranhojiče 18. Století.

Zřejmě nestudoval lékařství na žádné univerzitě, mnohé znalosti doháněl studiem odborných knih. Od krajského grémia v Mladé Boleslavi měl snad obdržet „Attestat Incorporationis et Approbationis“, čím získal hodnost chirurga. Získal tím možnost ucházet se o povolání lékaře, například na některém panství. Později se například stal osobním lékařem hruborohozeckých hrabat Desfoursů.



Přední značky e-shopu

Kde nás najdete

Revoluční 164
Stráž pod Ralskem, 471 27

Kontakty
PRO ZDRAVÍ A RADOST
Josef Verzich
Josef Verzich
(Po-Pá, 8-17 hod.)