- Úvod
- Víno, Kitl a delikatesy
- Kitl bylinná vína a sirupy
- Syrob Jahodový 500 ml KITL
Syrob Jahodový 500 ml KITL
- TOP produkt

- Popis produktu
- Komentáře 0
- Syrob Jahodový 500 ml KITLSkladem139 Kč121 Kč bez DPH
Český poctivý Kitl Syrob Jahodový je hustý a chuťově vynikající sirup, vyrobený z jahodové šťávy a jahodové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Vyrábí se za studena, aby si zachoval zdraví prospěšné látky.
Vynikající jahodový sirup vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.
Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.
Recepty a nápady přímo od Kitl
- Jahodový koktejl "Utopená jahoda": do vysoké sklenice nasypeme podrcený led, nalijeme 1 díl kvalitní vodky a 1 díl Kitl Syrobu Jahodového. Zalijeme vychlazenou sodou. Můžeme ozdobit jahodou a snítkou máty.
- Domácí jahodová limonáda: do úzké, vysoké sklenice nalijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme led a doplníme vychlazenou sodou. Ozdobíme jahodou a čerstvou mátou.
- Jahodový shake: do vyšší nádoby vlijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme kostky ledu a dolijeme vychlazené mléko. Důkladně rozmixujeme a podáváme ve vysoké sklenici, pijeme nejlépe širokým brčkem.
- Jahodové Bellini: na dno vysoké sklenice s ledem nalijeme Kitl Syrob Jahodový, přidáme pár kapek limetkové šťávy a celé dolijeme vychlazeným suchým sektem. Ozdobíme čerstvou jahodou, můžeme přidat i měsíček limety.
Proč si koupit syrob značky Kitl?
Syrob je pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma s velkým nepořádkem, spotřebou elektřiny a mnohdy se ani nepovedou nebo uskladněné zakalí. Kitl nabízí druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.
Všechny Syroby Kitl jsou stáčeny do skleněných lahví, které jsou obaleny papírem, který nejen lahev zdobí Retro stylem, ale papír také zamezuje průniku světla do lahve, což má pozitivní vliv na trvanlivost kvality těchto vyjímečných Syrobů - sirupů. Papír také zamezí klouzání pokud máte mokré nebo vlhké ruce.
Co vlastně Syroby jsou?
Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v Bio kvalitě, syroby z ovocné řady pak obsahují vysoký podíl ovocné složky. Rostliny se zpracovávají za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové.
Proč název Syrob?
Název Syrob vznikl objevením starého receptu "Syrob z černobejlí" a tak se firma Kitl rozhodla takto nazvat i svůj první výrobek - Syrob - sirup na přípravu limonády.
Složení: cukr, jahodové pyré (Fragaria vesca L., 12 %), jahodový koncentrát (Fragaria vesca L., 8 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z mrkve a černého rybízu, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aroma.
Ostatní informace: Lze ředit kvalitní vodou v poměru 1:10, pro horké nápoje v poměru 1:8.
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře.
Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1411 kJ/332 kcal, tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 83 g, z toho cukry 83 g, bílkoviny < 0,5 g; sůl < 0,01 g, vitamin C (kyselina L-askorbová) 100 mg (125 % RHP*).
* RHP - referenční hodnota příjmu vitaminů u dospělých osob
Vyrobeno/Baleno: Česká republika
Kitl s.r.o. Pasířská 3299 / 60
466 01 Jablonec nad Nisou
Firma Kitl je výrobce prvotřídních nápojů - sirupů, medicinálních vín a medovin. V této činnosti se inspiruje léčitelskou i duchovní činností po slavném doktoru Kittelovi. Firma je z jablonce nad Nisou v libereckém kraji.
Jan Josef Antonín Eleazar Kittel
Narodil se v Šumburku (dnes Krásná *) 3. února 1704 a dne 13. února byl pokřtěn v kostele ve Bzí.
Málokterá postava je opředena tolika mýty a pověstmi jako Jan Josef Antonín Eleazar Kittel, slavný lékař a léčitel z pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Říkalo se mu všelijak, „Faust Jizerských hor“, „severočeský Faust“, „černokněžník ze Šumburku“, „ďáblův doktor“…. Za všemi těmi to přízvisky se skrývá postava věhlasného ranhojiče 18. Století.
Zřejmě nestudoval lékařství na žádné univerzitě, mnohé znalosti doháněl studiem odborných knih. Od krajského grémia v Mladé Boleslavi měl snad obdržet „Attestat Incorporationis et Approbationis“, čím získal hodnost chirurga. Získal tím možnost ucházet se o povolání lékaře, například na některém panství. Později se například stal osobním lékařem hruborohozeckých hrabat Desfoursů.