Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Zadej e-mail pro zasílání novinek



  1. Úvod
  2. Zdravé potraviny
  3. Kuřecí stehna vegan 160 g Bio Lord of Tofu

Kuřecí stehna vegan 160 g Bio Lord of Tofu

Čistě rostlinná alternativa grilovaných kuřecích stehen z tofu vyráběného pomocí kombuchy, je přelomovým výrobkem ve světě veganských alternativ masa.... celý popis
Dostupnost
Skladem
118 Kč
103 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:218-340
Výrobce:Lord Of Tofu
Hlídat cenu / dostupnost
Popis produktu

Čistě rostlinná alternativa grilovaných kuřecích stehen z tofu vyráběného pomocí kombuchy, je přelomovým výrobkem ve světě veganských alternativ masa. Díky kombuše jsou stehna lépe stravitelná a chutná, bohatá na bílkoviny. Jedná se o chlazený a vakuově balený výrobek.

Typicky pikantní chuť i bez masa. Jemná, kouřová vůně i bez grilování. Ať už s bramborami nebo jednoduše s plátkem čerstvě upečeného chleba z kamenné pece, s panem Meatbeatem budete mít vždy na talíři čisté potěšení. Pečlivě vybrané ingredience z certifikovaného ekologického zemědělství dělají z této veganské pochoutky vynikající lahůdku pro mladé i starší. Ideální jako rychlé grilované občerstvení a dokonce jedlé i bez nože a vidličky.

Vhodné pro vegany a všechny, kteří maso omezují, pro dietu a zdravý životní styl. Pro přípravu 100% veganského jídla můžete také zakoupit veganské omáčky a majonézy.

Všechny potraviny Lord of Tofu jsou bez živočišných surovin, vyrobené z přírodních rostlinných surovin a bez škodlivých přísad.

Lord of Tofu Kvalita zaručena

  • všechny produkty VEGAN!
  • všechny produkty jsou BIO certifikovány
  • sojové boby pocházejí z Německa nebo Rakouska
  • všechny produkty jsou BEZLEPKOVÉ
  • tofu je vyráběné pomocí KOMBUCHY
  • fermentace kombuchy a koagulace sóji do tofu jsou oba starověké procesy.


Hmotnost: 160 g. V balíčku jsou dva kusy.

Země původu: Německo

Složení: sojové boby * 50%, voda, slunečnicový olej *, mořská sůl, koření * (obsahuje hořčici *, celer *), sultánky *, kvasnicové vločky *, zahušťovadlo: svatojánská guma * , Kombucha * (černý čaj * s cukrem * fermentovaný do octa), kouř. * z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Alergeny: Sója, hořčice a celer. Může obsahovat stopy sezamu.

Návod k přípravě: Smažte vegan kuřecí stehna na mírném ohni po dobu 5-10 minut na obou stranách, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Vhodné také pro grilování.

Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 850 kJ/ 203 kcal, Tuky 15 g  z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g, Sacharidy 2,3 g z toho cukry 1,7 g, Bílkoviny 15,0 g, Sůl 1,8 g.

Skladování: Chlazený výrobek. Skladování při teplotě 2 - 7 °C. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.

Výroba Tofu Lord of Tofu

Jak přesně se Tofu vyrábí? Fermentace kombuchy a koagulace sóji do tofu jsou oba starověké procesy. V Bonsan tento proces udržují jednoduchý s původními starověkými metodami a vysoce kvalitními ingrediencemi, které produkují kofu. Kombucha byla použita jako superkoagulant pro zlepšení stravitelnosti a chuti tofu

Namočí se organické, sójové boby ve vodě po dobu 8 hodin, poté jsou jemně rozemlety. Tato sójová hmota jde následně do varné nádrže, která je vytopena do 110 °C. Když klesne teplota na 97 °C, válec odděluje sójové mléko od pevných látek. To je, když se přidá kombucha (fermentovaná na místě) a přenese se směs do koagulační trubice. Sójové sraženiny a jejich bílkoviny, tvoří malé kousky. Sojová syrovátka nejprve odkapávají, pak jsou proseta, aby byl odstraněn zbytek. Poté je dáno Tofu do speciálních forem a zatíženo, aby byl vytvořen finální produkt, ať už to jsou kousky tofu, klobásy kofu, steak z kofu - vždy dostanete jistotu! A to je vše! Takže teď víš, co je Tofu Lord of Tofu, v podstatě kultivovaná, chutnější verze tofu. Jak se vám to líbí?

Kombucha

Kombucha je slazený černý čaj fermentovaný do syceného probiotického, lehce vinného náznaku. Symbiotická kultura bakterií a kvasinek (známá jako SCOBY) štěpí sacharidový prvek ve slazeném čaji a produkuje organické kyseliny, plyny (které je přirozeně sycené) a celou zátěž probiotických bakterií.

Ačkoli probiotické kmeny v Tofu jsou neaktivní (jinak by fermentace pokračovala v balení, což by mělo za následek vybuchnutí Kofu balíčků po celé zemi :-) ), kombucha koagulované tofu je šetrnější k trávení než je tomu u solí a jiných kyselin. Kombucha také obsahuje kyseliny, jako je kyselina glukuronová, která je vysoce rozpustná a je známa pro eliminaci toxinů. Kromě toho má kombucha jedinečnou a komplexní chuť, která se krásně hodí do tofu.

Přední značky e-shopu

Kde nás najdete

Revoluční 164

Stráž pod Ralskem, 471 27

Kontakty
Zákaznická podpora Josef Verzich
Zákaznická podpora Josef Verzich
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.