Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Zadej e-mail pro zasílání novinek



 

Veganská Maya - alternativa bez vajec a bez sóji

Vanilkový lusk Oliver 1 ks UGANDA

Vanilkový lusk od Olivera z Ugandy prémiové kvality o délce +18cm. Klimatické podmínky Ugandu přímo předurčují k jedinečné kvalitě vanilkových lusků. ... celý popis
Dostupnost
Skladem
79 Kč
69 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:177-013/2
Hlídat cenu / dostupnost
Popis produktu

Vanilkový lusk od Olivera z Ugandy prémiové kvality o délce +18cm. Klimatické podmínky Ugandu přímo předurčují k jedinečné kvalitě vanilkových lusků. Dostatek srážek, vlhkosti a vysoké teploty představují ideální prostředí, díky kterým místní farmáři sklízejí vanilkové lusky, které poptávají i vyhlášení šéfkuchaři. Nyní se můžete stát jedním z nich také i Vy.

Porovnáte-li vůni a chuť vanilky s umělou náhradou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé vanilky je několikanásobné použití - tobolku necháte několik dnů v cukru, pak ji omyjete a můžete použít znovu. Opakované použití je možné třeba i po aromatizaci mléka či studených omáček.

Použití: Vanilkový lusk rozkrojíme a drobná zrnka uvnitř lusku přidáváme po špetce do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Celý lusk můžeme skladovat v krystalovém či moučkovém cukru. Tím se nejenom cukr krásně ovoní vanilkou, ale je to také dobrý způsob jak vanilku skladovat.

Složení: Celý plod vanilky 1 ks

Návod k přípravě: K přímé spotřebě

Skladování: Skladujte v suchu do 25 st. C

Země původu: Uganda
Dodavatel: Česká republika
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava

Přední značky e-shopu

Kde nás najdete

Revoluční 164
Stráž pod Ralskem, 471 27

Kontakty
PRO ZDRAVÍ A RADOST
Josef Verzich
Josef Verzich
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.