- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Pomazánky, másla, krémy, džemy
- Lepé ořechové pasty a krémy
- Arašídový krém slazený 230 g Lepé
Arašídový krém slazený 230 g Lepé
- Zlevněné zboží
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Arašídový krém slazený 230 g LepéProšlá minimální trvanlivost44 Kč38 Kč bez DPH
Sladký arašídový krém používaný především jako pomazánka na pečivo, wafle, palačinky a jiné zákusky. Hodí se však i do ovocných salátů, těst na sušenky a vánočního cukroví anebo k přímé konzumaci.
Unikátní skleněný obal tvoří spolu s originální etiketou vyjímečný výrobek, vhodný i jako dárek, který okouzlí každou věkovou kategorii. Samotné používání je velmi snadné, sklenice úhledného válcového tvaru se snadno uchopí a drží v ruce, víčko se otevírá a uzavírá také velmi snadným pootočením a dobře těsní. Celkový dojem umocňuje originální barevná etiketa v orientálním designu.
Objevte vynikající a přirozenou chuť těchto přírodních past a krémů, na kterých si pochutnáte, zárověň vás nasytí a také doplní vašemu tělu potřebnopu energii a zdraví prospěšné látky.
Všechny pasty a krémy jsou vhodné pro vegany, neboť neobsahují žádné živočišné suroviny, také jsou bezlepkové a 100% pasty jsou pak bez přidaného cukru, takže jsou vhodné pro diabetiky.
Složení: Arašídy, cukr.
Alergeny: Arašídy
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2 201 kJ / 526 kcal, Tuky: 32,0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4,6 g, Sacharidy: 46,0 g, Bílkoviny: 16 g.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: Skladujte v suchu a na místě bez slunečního záření
Výrobce: Česká republika
Lepé - Matyáš Orbán
Nábřeží 290
464 01 Raspenava
O Lepé
Lepé je mladá firma, která vyrábí ořechové a semínkové pasty od roku 2016. Rodinná manufaktura jejichž prioritami jsou především kvalita surovin a cenová dostupnost výrobků. Dbá na ochranu životního prostředí a proto upřednostňuje skleněné obaly výrobků, kartonové přepravní obaly a energeticky úsporné technologie. Nepoužívá palmový olej a žádné živočišné produkty. Unikátní technologie umožňují nejen dokonalejší mletí suchých plodů při nízké teplotě bez nutnosti pražení, ale také výrobu slazených past.