- Úvod
- Zdravé potraviny
- Nápoje, šťávy, voda a čaj
- Čaj a bylinné směsi
- Samahan nápoj bylinný instantní 40 g
Samahan nápoj bylinný instantní 40 g
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Samahan nápoj bylinný instantní 40 gSkladem77 Kč67 Kč bez DPH
Samahan je koncentrovaný, vodou ředitelný rostlinný přípravek 14 vybraných léčivých rostlin, koření a přísad používaných po staletí v léčitelství a v kuchyni po celém světě. Na Srí-lance patří mezi prastaré receptury známé jako „Peyava.
Co je Samahan, jeho využití, účinky a výhody
- Skládá se ze 14ti různých bylin které působí v harmonii pro co největší účinek
- Využíván v Asii a USA jako potravinový doplněk, jedná se obrovský hit
- Samahan podporuje imunitní systém člověka a je vhodný pro pravidelné užívání *
- Samahan se používá při chřipce, nachlazení, kašli, bolestech hlavy a dalších příznacích spojených s nachlazením*
- Samahan netlumí imunitní systém a nepotlačuje příznaky nemoci. Naopak podporuje tělo v boji s nemocí *
- Samahan má též protizánětlivé a analgetické účinky, přináší tedy úlevu při nemoci *
Je vhodný též pro děti. - Ročně se po světě prodá více než 50 milionů kusů a spotřeba stále stoupá.
- Samahan je možné podávat teplý i studený.
- * Tato tvrzení nejsou platná pro EU a ČR.
Země původu: Srí Lanka
Hmotnost: 40 g (10 porcí po 4 g)
Složení: Koriandr - semena, zázvor - kořen, černý pepř - plod, dlouhý pepř - plod, dřevo calumba - stonek, premna herbacea - kořen, evolvulus alsinoides - celá rostlina, římský kmín - semeno, adhathoda vasica - kořen, Kmín koptský - semeno, alpinie lékařská - oddenek, solanum xanthocarpum - celá rostlina, lékořice lysá, mollugo cerviana, hedyotis corymbosa - celá rostlina, cukrová třtina.
Návod k přípravě: Nasypte obsah jednoho, případně dvou sáčků do hrnku. Zalijte přibližně 0,25l horké vody (NE vroucí!). Důkladně zamíchejte.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1 700 kJ / 406 kcal, Tuky: 0,31 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g, Sacharidy: 99,2 g z toho cukry: 88,0 g, Bílkoviny: 0,3 g, Sůl: 0,01 g
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.