- Úvod
- Zdravé potraviny
- Ochucovadla a sladidla
- Miso, kuzu, kari a jiné pasty
- Miso rýže 390 g BIO DANIVAL
Miso rýže 390 g BIO DANIVAL
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Miso rýže 390 g BIO DANIVALSkladem233 Kč203 Kč bez DPH
Rýžová pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.
Výhody:
- Biokvalita - kontrolované a certifikované ekologické zemědělství
- Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med)
- Zaručeně bez lepku
- Bez přidaného cukru
Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur. V lehce stravitelné podobě miso pasta přináší všechny nutriční hodnoty, které sója nabízí. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Při výrobním kvasném procesu vznikají enzymy, které mají příznivý vliv na trávení jiných potravin a podporují dobrou funkci trávicích šťáv v žaludku. Bakterie v miso pastě pomáhají odstraňovat nežádoucí mikroorganismy v zažívacím traktu. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Složení: SÓJA*, rýže kulatozrnná pololoupaná* (41,5 %), jedlá sůl mořská, voda, enzym (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Protože obsahuje živé enzymy, nemělo by miso projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 605 kJ/145 kcal; tuky: 6,7 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0 g; sacharidy: 9,0 g; cukry: 3,0 g; vláknina: 3,4 g; bílkoviny: 9,7 g; sůl: 8,3 g.
Země původu: Japonsko
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Alergeny: Sója.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek – miso