- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Ochucovadla a sladidla
- Miso, kuzu, kari a jiné pasty
- Miso hatcho sója 400 g MUSO
Miso hatcho sója 400 g MUSO

- Popis produktu
- Komentáře 0
- Miso hatcho sója 400 g MUSOVyprodáno, nedostupné u dodavatele159 Kč138 Kč bez DPH
Miso pasta hatcho sója. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Výhody:
- Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med)
- Bez přidaného cukru
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: Sója, lepek.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal, Tuky: 6,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g, Sacharidy: 11,1 g z toho cukry: 0,6 g, Bílkoviny: 22,4 g, Sůl: 12,3 g.
Návod k přípravě: K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek – miso
Země původu: Japonsko
Distributor/Balení: Česká republika
Country Life s.r.o.
Nenačovice 87
266 01 Beroun 1