Logo
V případě dotazů zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Zadej e-mail pro zasílání novinek

Veganská Maya - alternativa bez vajec a bez sóji

Miso hatcho sója 400 g MUSO

Miso pasta hatcho sója. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě t... celý popis
Dostupnost
Vyprodáno, nedostupné u dodavatele
159 Kč
138 Kč
bez DPH
Není k dispozici
Číslo produktu:177-152
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Miso mugi ječmen 345 g BIO MUSO
    195 Kč
    170 Kč bez DPH
    195 Kč
    170 Kč bez DPH
    Poslední 3 ks skladem
    ks
      Miso mugi ječmen 400 g MUSO
      125 Kč
      109 Kč bez DPH
      125 Kč
      109 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
        153 Kč
        133 Kč bez DPH
        153 Kč
        133 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO
          136 Kč
          118 Kč bez DPH
          136 Kč
          118 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
            Miso rýže 390 g BIO DANIVAL
            219 Kč
            190 Kč bez DPH
            219 Kč
            190 Kč bez DPH
            Skladem
            ks
              Miso ječmen 390 g BIO DANIVAL
              219 Kč
              190 Kč bez DPH
              219 Kč
              190 Kč bez DPH
              Skladem
              ks
              Popis produktu

              Miso pasta hatcho sója. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

              Výhody:

              • Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med)
              • Bez přidaného cukru

              Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

              Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

              Alergeny: Sója, lepek.

              Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal, Tuky: 6,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g, Sacharidy: 11,1 g z toho cukry: 0,6 g, Bílkoviny: 22,4 g, Sůl: 12,3 g.

              Návod k přípravě: K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.

              Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

              Legislativní zařazení: Sojový výrobek – miso

              Země původu: Japonsko
              Distributor/Balení: Česká republika
              Country Life s.r.o.
              Nenačovice 87
              266 01 Beroun 1

              Přední značky e-shopu

              Kde nás najdete

              Revoluční 164
              Stráž pod Ralskem, 471 27

              Kontakty
              PRO ZDRAVÍ A RADOST
              Josef Verzich
              Josef Verzich
              (Po-Pá, 8-17 hod.)