- Úvod
- Čokoláda a marcipán
- Čokoláda Criollo Chocolatehill
Čokoláda a marcipán / Čokoláda Criollo Chocolatehill
Česká čokoládová manufaktura Chocolate Hill je výsledkem velkého snu. Její zakladatel Antonín Branč podřídil několik předcházejících let svého života snaze vyrábět tu nejkvalitnější čokoládu z bobů Criollo metodou bean-to-bar. Naplnění tohoto cíle spočívalo v jasném plánu – připravovat čokoládu z nejlepších surovin, které příroda nabízí. To vše navíc v kombinaci s výrobními postupy, které dokáží jejich potenciál maximálně využít. Odletěl do Karibiku – konkrétně na Grenadu, kde se kakaové boby pěstují, a tradičně produkuje čokoláda nejvyšší kvality. Následně několik měsíců pracoval na plantážích a prošel si celým procesem od pěstování kakaových bobů přes jejich sklizeň až po produkci čokolády. Takto nabyté znalosti a zkušenosti byly základem toho, aby mohl započít s realizací svého snu – se založením a vybudováním vlastní čokoládové manufaktury. Ochutnejte pravou čokoládu té nejvyšší kvality vyrobené s láskou.