- Úvod
- Potraviny, alternativy, BIO
- Pomazánky, másla, krémy, džemy
- Lepé ořechové pasty a krémy
- Arašídová 100% pasta 200 g Lepé
Arašídová 100% pasta 200 g Lepé
- Zlevněné zboží
- Popis produktu
- Komentáře 0
- Arašídová 100% pasta 200 g LepéProšlá minimální trvanlivost44 Kč38 Kč bez DPH
Pasta vyrobená výhradně z pražených arašídů bez přidaného oleje. Jemnější než klasické arašídové máslo. Vhodná jako pomazánka na pečivo a palačinky nebo jako zálivka ovocných a zeleninových salátů, do těst na sušenky a vánoční cukroví.
Unikátní skleněný obal tvoří spolu s originální etiketou vyjímečný výrobek, vhodný i jako dárek, který okouzlí každou věkovou kategorii. Samotné používání je velmi snadné, sklenice úhledného válcového tvaru se snadno uchopí a drží v ruce, víčko se otevírá a uzavírá také velmi snadným pootočením a dobře těsní. Celkový dojem umocňuje originální barevná etiketa v orientálním designu.
Objevte vynikající a přirozenou chuť těchto přírodních past a krémů, na kterých si pochutnáte, zárověň vás nasytí a také doplní vašemu tělu potřebnopu energii a zdraví prospěšné látky.
Všechny pasty a krémy jsou vhodné pro vegany, neboť neobsahují žádné živočišné suroviny, také jsou bezlepkové a 100% pasty jsou pak bez přidaného cukru, takže jsou vhodné pro diabetiky.
Složení: Arašídy 100%
Alergeny: Arašídy
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2 515 kJ / 601 kcal, Tuky: 49,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 7,0 g, Sacharidy: 17,6 g, Bílkoviny: 24,6 g.
Návod k přípravě: K přímé spotřebě.
Skladování: Skladujte v suchu a na místě bez slunečního záření
Výrobce: Česká republika
Lepé - Matyáš Orbán
Nábřeží 290
464 01 Raspenava
O Lepé
Lepé je mladá firma, která vyrábí ořechové a semínkové pasty od roku 2016. Rodinná manufaktura jejichž prioritami jsou především kvalita surovin a cenová dostupnost výrobků. Dbá na ochranu životního prostředí a proto upřednostňuje skleněné obaly výrobků, kartonové přepravní obaly a energeticky úsporné technologie. Nepoužívá palmový olej a žádné živočišné produkty. Unikátní technologie umožňují nejen dokonalejší mletí suchých plodů při nízké teplotě bez nutnosti pražení, ale také výrobu slazených past.