Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

VERZICH JOSEF - Pro zdraví a radost - idatabaze.czČaj a káva - idatabaze.cz
IN TIME

Úvod » Čokoláda, marcipán a nugát » Simón Coll hořká s mandlemi


        

Simón Coll hořká s mandlemi

novinka

skladem

 

Číslo produktu: 003-061
Výrobce: Simón Coll
Cena bez DPH: 74 Kč
Cena s DPH (15 %):
85 Kč

do košíku:
  ks  

Hořká čokoláda s celými mandlemi

Čokoláda, čokoláda a zase čokoláda, každý ji známe, ale možná ne každý od Simón Coll ze Španělska. Poctivé, šetrně pražené kakao v kombinaci s dávkou celých křupavých, pečlivě pražených mandlí tvoří tuto tabulku nevšední hořké čokolády.

Tato čokoláda z řady Simón Coll není vyjímečná pouze kvalitou, chutí a vůní, ale pěkným obalem, který působí čistě, díky bílé barvě s decentně barevnými nápisy, prvky a rozkvetlými větvičkami mandloně. Každý dílek tabulky nese vyražený rok založení 1840, logo Simón Coll a nápisem xocolaters.

Tabulka pro každou chvíly, kdy máme chuť nebo jako dárek v nevšedním obalu, který potěší zejména ženy a dívky.

Čokoláda neobsahuje lepek.

Vyrobeno ve Španělsku.

Hmotnost: 100 g

Minimální podíl kakaové sušiny: 70%

Složení: kakaová hmota, cukr, mandle (20%), kakaové máslo, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin; aroma: vanilka.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 2368 kJ, 590 kcal, tuky 45g (z toho nasycené mastné kyseliny 23g), sacharidy 32g (z toho cukr 26g), bílkoviny 11g, sůl 0,05g.

Alergeny: Může obsahovat mléko a ostatní skořápkové plody.

Skladování: v suchu a chladu

Simón Coll
Jedna z nejznámějších španělských značek čokolády. Továrna Simón Coll sídlí v městečku Sant Sadurní d’Anoia nedaleko Barcelony, kde produkuje delikátní pochoutky pomocí nevšedních a starobylých nástrojů jako z pohádky. Rodinná firma, kterou v současnosti řídí už šestá generace Collových, byla založena v roce 1840, kdy zde uvařili první lektvar z kakaových bobů. Měl obrovský úspěch, a tak Collovi začali zkoušet boby ze všech možných koutků světa, z Ghany, Venezuely a Ekvádoru. V současnosti se jejich výroba netýká pouze tabulkové čokolády, ale spousty dalších specialit, které jsou známé a oblíbené po celém světě.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.